Dziś, 13 stycznia 2009 roku obchodzimy swoje 3 urodziny
Mamy już 42060 napisanych postów w 3332 tematach, zarejestrowało się 737 Forumowiczów, a forum odwiedzono już 222430 razy - dziękujemy
Serdecznie zapraszamy na urodzinowy tort i kawę w sobotę, 17 stycznia do Starego Portu, Rynek 13
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym.
Ani każdym innym.
Ponadto autorka zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
W dniu 1 lutego 2009 roku grupka naszych forumowiczów pod "wodzą" andi'ego wybrała się do ZOO, by przyjrzeć się zwierzaczkom i zdecydować ostatecznie, którym z nich się zaopiekujemy
Po spacerze, przemoczeni i zziębnięci udaliśmy się do naszego Gospodarza na gorącą herbatę i kawę, przy której ustaliliśmy, że zaopiekujemy się surykatkami i wstępnie zebraliśmy 430 zł (ale to jeszcze nie wszystko, część Forumowiczów jeszcze zamierza wpłacić pieniądze).
Nasz podopieczny :
* pozwoliłam sobie wykorzystać zdjęcie Hajduka i przerobić je nieco
Kilka zdjęć zrobionych przez nas na spacerze:
surykatka (fot.Hajduk)
A oto, jak było wspaniale (fot.Mirenium)
Największe powodzenie wśród forumowiczów miały tygrysy (fot.Mirenium)
(fot.Mirenium)
I najmłodsi dzielni uczestnicy naszej wycieczki (fot.Mirenium)
Miss Zoo-przepiękna Żyrafa,choć patrzała na nas trochę z góry.... (fot.Lena)
Sowa śnieżna złośliwie zaczaiła się na białym... (fot.Lena)
I.... śnieżny tygrys? (fot.Lena)
Mama z dzieckiem,ale zapomniałam co to za "koniki" (fot.Lena)
puszczyk (fot.Hajduk)
wiewiórka (fot.Hajduk)
no i antylopa z tymi dziwnymi rogami (fot.Hajduk)
(fot.Ewa)
(fot.andi)
(fot.andi)
Uśmiechnięta lama (fot.Kasandra)
Bardzo niegrzeczny i bardzo nieprzyzwoity pawian (fot.Kasandra)
Zwierzątko (fot.Kasandra)
A ja wyglądałam tak wieczorem, jak Zosia tutaj (fot.Kasandra)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.
Ani każdym innym.
Dzis, tj. 13 lutego 2009 roku byliśmy w składzie admińskim (Lena, Mirek i ja) sfinalizować adopcję.
W spotkaniu towarzyszył nam andi - dziękujemy!
Nasz Gospodarz - Pan Dyrektor Kazimierz Dul przyjął nas wraz z Panią dr Sabiną Cieślą-Nobis. Wierzcie mi, to wspaniali Ludzie, wielcy pasjonaci, którzy wkładają wiele serca w ten Ogród! Jestem przekonana, że pieniądze, które wspólnie zebraliśmy, a dziś przekazaliśmy zostaną z całą pewnością wykorzystane z pożytkiem dla naszych podopiecznych
Przekazuję również podziękowania od Pana Kazimierza oraz Pani Sabiny dla wszystkich Was, którzy przyczynili się do zebrania tej naprawdę sporej kwoty
Jacek
Ewa
Mirenium
Hajduk
Lena
Kasandra
Dragon
Tier
Megi
Neottia
Miś
Korba
Nameless
Piotr
Dfk
Luidor0
Pocztowiec
Mark40
Krystynka
Plosiu
Korek
Mrufa
Andi
poniżej skan dowodu wpłaty w kasie Ogrodu:
Kochani - należą się nam wszystkim wielkie brawa! myślę, że nie poprzestaniemy na jednorazowej akcji i stanie się to naszą tradycją tak, jak nasze spotkania urodzinowe
Ani każdym innym.
"Czterdziestopięciotysięcznik" naszego forum przypadł w udziale Jackowi - brawo Jacku!
Aby tradycji stało się zadość :
45000 post na forum napisał Jacek w dniu 8 marca 2009 roku o godzinie 14.43 w temacie "Niespełnione cuda, niedotrzymane obietnice"
W tym czasie nasze forum miało już 784 Userów, którzy udzielili się w 3469 tematach, forum przeglądano 238080 razy, a istniejemy już 3 lata i prawie 2 miesiące
edit:
upsss..... poprawka! właśnie Mirenium zwrócił mi uwagę, że post Jacka był 45001, a "jubileuszowy" post należał do pocztowca - w temacie "Coś dla duszy" o godzinie 14.12
Bardzo przepraszam za pomyłkę i gratuluję tym samym Irkowi - wielkie brawo, Irku
Ani każdym innym.
No i minął kolejny nasz wspólny rok Dziś obchodzimy 4 już urodzinki forumowe
Przez te 4 lata napisaliśmy 54435 posty (nie licząc straconych podczas awarii forum) w 4386 tematach, doczekaliśmy się 962 Użytkowników (nie licząc tych usuniętych, którzy się zarejestrowali, a nigdy nie zalogowali na forum), odwiedzono nas 322571 razy.
Dziękujemy serdecznie Wam wszystkim, bez Was to forum by nie istniało!
I znów tradycyjnie zapraszamy na kawę i tort urodzinowy - tym razem do Rebel Baru przy ul.Sobieskiego 12 - 16 stycznia 2010 roku, godzina 18.00
Ani każdym innym.
55000 post forum napisał nasz "zbieracz rekordów" - Mirenium
Było to 30 stycznia 2010 r. o godz. 9.53w tym miejscu
Mieliśmy wtedy 980 Userów, 4443 tematy, a nasze forum odwiedzono 328251 razy
Gratulacje, Mirenium
Ani każdym innym.
Dzisiaj, tj. 13 lutego 2010 r. o godz. 17:22 zarejestrował się nam 1000 Użytkownik forum - Karabella
Ani każdym innym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum